Waarom sponsoring?

Waarom sponsoring?

BC Maasland is een recreatieve badmintonverenging in Maasland. Wekelijks genieten wij op woensdag avond van onze sport. Om dit allemaal mogelijk te maken voor onze leden worden kosten gemaakt die niet mals zijn voor een kleine vereniging zoals die van ons.

De kosten

Daarom zijn wij super trots dat er bedrijven zijn die ons willen steunen. Elk bedrijf dat zich aanmeld als sponsor betaald jaarlijks € 50,-. Deze beperkte bijdrage helpt ons de contributie op een acceptabel niveau te houden zodat de drempel om lid te worden of te blijven laag is.

Wat doen wij voor u?

  • Natuurlijk willen wij graag wat terug doen voor onze sponsoren. Daarom krijgen zij een verwijzing op onze mooie website naar hun eigen onderneming.
  • Daarnaast geven wij de eigenaren en medewerkers van de bedrijven de mogelijkheid gratis kennis te komen maken met onze mooie vereniging. Hierbij zijn zij van harte uitgenodigd een keer gratis te komen spelen.
  • Mocht het bedrijf een keer met elkaar onder begeleiding van onze vereniging iets willen organiseren laat het ons dan weten. Wij denken graag mee naar een gewenste oplossing om dit mogelijk te maken.

Bedankt

BC Maasland bedankt haar sponsoren voor de jaarlijkse bijdrage.

Aanmelden als sponsor?

Natuurlijk zouden wij het leuk vinden als meer bedrijven zicht bij ons aanmelden.
Neem hiervoor contact op met penningmeester@bcmaasland.nl 
of bel Walter Willemse op 06-48229608.