Clubkampioenschappen 2017-2018Op de eerste mooie lentedag van het jaar mochten de badmintonners/sters van BC Maasland zich opmaken voor de jaarlijkse clubkampioenschappen. Na enig gemor dat het buiten wel heel lekker weer was gingen we dan toch de strijd met elkaar aan. Na veel strijd en enige intimiderende woorden links en rechts tussen de deelnemers kwamen we tot de volgende uitslagen.

Herendubbel: 1. Arjan Verduijn en Frank Emmerg 2. Marco van Roon en Ronald van den Berg 3. Martin van Walsum en Rick Halve.

Damesdubbel: 1. Saskia Koehler en Amy Youngtong 2. Wendy Bastemeijer en Sandra Schonk 3. Laura an Vliet en Anja Hofland.

Gemengddubbel: 1. Martin van Walsum en Laura van Vliet 2. Marco van Roon en Erna Mostert 3. Arjan Verduijn en Sandra Schonk.

Na de prijsuitreiking en de lekkere maaltijden die waren verzorgd door Eva en Rene van den Berg (was weer top) werd er nog nageborreld en gepraat over deze toch wel weer geslaagde dag. Peter de Bruijn en Ben de Gussem bedankt voor de organisatie van deze dag.

Tot volgend jaar.