RcZ, TOS, CK, Tralala, etc.


Beste leden,

Thomas
Vlak nadat de vorige nieuwsbrief verzonden was, werden Patricia en Erwin verblijd met een kersverse zoon: Thomas Justin. Namens de hele vereniging van harte gefeliciteerd!

Team 3 op dreef in de competitie
Zoals we vorige keer al meldde, speelt voor het eerst een team van BC Maasland mee in de voorjaarscompetitie. Inmiddels hebben ze al vier wedstrijden achter de rug en is er een goed resultaat neergezet. Honselersdijk, Velo en Ommoord moesten de punten in Maasland laten (5-1, 4-2 en 6-0) en bij de uitwedstrijd in Ommoord werd met een 3-3 gelijkspel een puntje gepakt. De volgende wedstrijd is die tegen Schollevaar, thuis op woensdag 9 maart.

RcZ Eindtoernooi
Over competitie gesproken. Aan het einde van het competitieseizoen op 21 mei, vindt in Poeldijk altijd het grote eindtoernooi plaats. Op dit toernooi worden de prijzen van de verschillende competities uitgereikt en is er volop gelegenheid potjes te badmintonnen. Dit toernoooi is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor competitiespelers.
Wil je ook mee? Laat het Frank weten.

TOS Competitie
We zijn nu 2 maanden bezig met de toscompetitie en er wordt denken wij aardig gestreden om de punten binnen te halen.
Een voorlopige tussenstand:
1. Wendy      15 punten
2. Marga      15 punten
3. Peiman      15 punten
4. Erwin      13 punten
5. Marco van R 13 punten
Mocht er aan het eind van de competitie mensen zijn met eenzelfde aantal punten, dan zullen alle voor- en tegenpunten tegen elkaar afgewogen worden.

Clubkampioenschappen
Twee weken geleden zijn de inschrijflijsten voor de clubkampioenschappen opgehangen en ze worden al aardig gevuld; 2 april komt dan ook snel dichterbij. Inschrijven kan op de lijsten in de zaal, per koppel, voor de dames-dubbel, heren-dubbel en/of mix poule. De inschrijving is open tot en met 22 maart.
Je hebt nog 5 woensdagen om te oefenen!

Ladies Afternoon
Inmiddels hebben veel dames zich aangemeld voor de ladies afternoon op zondagmiddag 20 maart. We zijn met een leuk groepje van circa 10 dames en kunnen dan ook nu officieel zeggen dat de ladies afternoon doorgang kan hebben!
Mocht je vergeten zijn je aan te melden, dan kun je dit alsnog doen! Stuur hiervoor even een mail naar Laura of Marga.

Clubshirts
We hebben het al vaker onder de aandacht gebracht, maar nu is toch echt de laatste mogelijkheid om dit clubshirt aan te schaffen. Frank gaat volgende week nog een aantal shirts bestellen, dus als je er nog één wilt, neem dan even contact op met Frank (secretaris@bcmaasland.nl). Daarna zal het huidige shirt niet meer te bestellen zijn.

Training
Komende woensdag is Maike er weer om ons van een flinke hoeveelheid lui zweet te ontdoen. Stipt om acht uur is de eerste groep aan de beurt, de tweede groep een half uur later.

Tot woensdag!