Oude en nieuwe activiteiten.


Beste leden,

BC Maasland Team 2 ongeslagen kampioen!
Het is alweer even geleden, maar in de najaarscompetitie van de RCZ heeft team 2 ook de laatste wedstrijd in en tegen Drop Shot uit Den Haag gewonnen. Eerder wist team 2 al wedstrijden te winnen van Velo (Wateringen), Den Hoorn en het andere Maaslandse team waardoor ze ongeslagen kampioen is geworden.
Steven, Niels, Marco van Roon, Erwin, Marga, Marieke en Patricia, gefeliciteerd!

Team 3 begint de voorjaarscompetitie
Zoals jullie misschien gemerkt hebben, speelden er afgelopen woensdag twee teams thuis een competitiewedstrijd. Waar team 1 haar laatste pot van de najaarscompetitie speelden (en won), begon team 3 aan de voorjaarscompetitie.
Met drie dames (Laura, Marga en Marieke) en drie heren (Michel, Marco W en Walter) gaan ze proberen de presaties van team 2 te evenaren. Het begin is er, afgelpen woensdag werd Honselersdijk met 5-1 verslagen. Komende woensdag wordt weer thuis gespeeld en wel tegen het Wateringse Velo.

TOS-Competitie
De TOS-competitie is weer nieuw leven in geblazen. Twee weken geleden werd de eerste ‘ronde’ gespeeld en zijn de eerste punten binnen gehaald.
Nog even kort de bedoeling hiervan: Elke derde woensdag van de maand gedurende de maanden januari t/m juni, zullen er drie TOS-rondes gespeeld worden. De uitslagen hiervan worden genoteerd en over het hele seizoen bijgehouden. De speler of speelster die aan het eind van de competitie de meeste punten heeft verzameld, wordt gekroond tot: TOS-KAMPIOEN 2015-2016.

Clubkampioenschappen
Het seizoen is halverwege en de term clubkampioenschappen zingt alweer rond in de zaal.
Inschrijven kan vanaf 17 februari via een lijst in de zaal en moet altijd PER KOPPEL gebeuren. Dit jaar zijn de wedstrijden op 2 april, dus nog tijd genoeg om te oefenen. Ongeveer een week voor het toeroooi zal, door middel van loting, de poule indeling bepaald worden.
Net als vorig jaar zal er na de kampioenschappen weer de mogelijkheid zijn om gezamelijk te eten in de kantine.

Training
Komende woensdag is het weer tijd voor de maandelijkse training. Maike zal weer twee aparte ploegen een half uur laten zweten en met het oog op de clubkampioenschappen is dit misschien wel hèt moment om er een schepje bovenop te doen.

Tot woensdag!