Lid worden?


Wilt u lid worden van BCM? Dat kan, graag zelfs!


Wat hebben wij te bieden...

Vrij spelen
Elke woensdagavond kan er van 20:00 uur tot 22:30 vrij onderling gespeeld worden. Er wordt recreatief, maar fanatiek gespeeld. De gezelligheid wordt echter niet uit het oog verloren; vaak worden de gespeelde wedstrijden na afloop nog eens doorgesproken in de kantine; de zogenaamde “derde helft”.

Training
Eens per maand wordt door onze trainer een training verzorgd.
Deze training duurt ongeveer drie kwartier en legt de nadruk op de verbetering van de techniek. Het bijwonen van de trainingen is overigens niet verplicht.

Diverse toernooien
Gedurende het seizoen worden door de toernooicommissie verschillende onderlinge toernooien georganiseerd. Daarnaast proberen we enkele keren per jaar een uitwisselingsavond te organiseren met een 'buur'-vereniging. En je wordt op de hoogte gehouden van toernooien bij andere verenigingen.

Recreantencompetitie
Elk jaar neemt de vereniging, met een aantal teams van minimaal 4 personen, deel aan de recreantencompetitie Zuid-Holland. In deze competitie wordt er op recreatieve basis gespeeld tegen verschillende teams uit de regio. BCM neemt deel aan de najaarscompetitie die loopt van oktober tot en met januari en aan de voorjaarscompetitie die loopt van januari tot en met april.


Contributie

Het lidmaatschap voor seizoen 2017-2018 is voor volwassenen 135,00 euro.
De minimumleeftijd bij BCM is 15 jaar.


Aanmelden

Aanmelden kan via het inschrijfformulier dat via de link hieronder te downloaden is.
Toch liever eerst een avondje proberen? Kom op woensdagavond, tussen 20:00 en 22:30, eens langs in Sporthal "De Hofstede".

Download hier het inschrijfformulier